Meghívást kaptam a Super Simple Learning zárt facebook tanári csoportjába

2016.08.28 14:26

A nyár folyamán az a megtiszteltetés ért, hogy az amerikai Super Simple Learning csapata meghívást küldött, hogy csatlakozzam a kifejezetten kisgyerekekkel foglalkozó tanárok zárt csoportjához a facebookon, hogy itt oszthassuk meg ötleteinket, tapasztalatainkat a világ minden táján élő és tanító kollégákkal. 

Imádom a Super Simple dalokat, mert egyszerűen nagyszerűek: könnyű a szöveg, egyszerű a dallam, mégis nagyon sokat tanulhatnak a gyerekek ezeknek a daloknak a segítségével. A foglalkozásaimon szinte az összes daluk előkerül, nem csak ismerik, hanem el is tudja énekelni ezeket a dalokat a foglalkozásaimra járó gyerekek többsége. 

www.facebook.com/TipegoAngol/ oldalamon rendre megosztom a dalokat, örömmel mutatom, ha valamelyikhez új videó készül. Ezek alapján a megosztások alapján kaphattam a meghívást. Terveim szerint rendszeresen megosztom majd a csoportban, hogy a mi foglalkozásinkon hogyan használjuk a dalaikat. Ha a SSL csapat esetleg Mo-on járna, szívesen látnám vendégül őket - és persze a dalokból ismert figurákat (Star & Owl) is :) 

A képen itt a bemutatkozásom a csoport számára és az egyik ötlet, amit megosztottam: hogy mi hogyan használjuk a Clean Up dalt a Play Along! Tipegő Angolon.

Íme: