Elkezdődtek a Play Along! Tipegő Angol foglalkozások

2014.09.15 23:17

Nagy örömömre szolgál, hogy jó pár kisgyermek jött el az első foglalkozásokra és nagyon jó dolognak tartom, hogy anyukáik érdeklődőek, nyitottak és lelkesek az angolozással kapcsolatban. Úgy érzem, hogy nagyon jól fogunk tudni együttműködni velük, minden jel arra mutat, hogy ezek a kis Tipegők nem csak a Play Along! foglalkozásokon fognak az angol nyelvvel találkozni, hanem bizony otthon is menni fog a családi angolozás.

Igyekszem a lehető legjobban támogatni az anyukákat, hogy a kezdeti félelmeiket mihamarabb legyűrhessék, bátran használják majd a nyelvet a gyermekeikkel, így egyre több élményt szerezhetnek majd angol nyelven, ami jót tesz a mamáknak, a babáknak egyaránt, ráadásul a nyelvelsajátítás hatékonyságát is nagyban növeli.

Az első dalokat, amiket tanulgatunk, énekelgetünk, a legnépszerűbb angol gyerekdalok közül válogattam ki, és örömmel hallom, hogy egy-kettő máris kedvencekké vált a gyerekeknél - az anyukák azt mesélik, hogy újra és úja meg kell hallgatni, el kell énekelni őket otthon is.

Sok sikert, örömöt és kitartást kívánok minden családnak, akik belevágnak a korai nyelvelsajátításba!